Tiedon valtakausi

Runoilija fd718a6004977849326ed35e2c84d1ee

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.2.2011
Viimeksi paikalla: 4.9.2018 0:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauran, koska itkeminen olisi säälittävää.
 

istun sisällä neljän seinän
valkoinen ruutu on silmieni lumo
sitä katson
tuijotan tuijotan
ja syvälle sen sisälle alistun

näen kuvia tuhansia
kuvia toistensa jälkeen
sanoja selittämässä syytään
satoja toistensa perään
näin ihminen myydään

tiedän mitä sinä teit äsken
tiedän mitä politiikka sylki suuhun ihmisten
missä kapina poltti kansan tahdon
missä pelko valtasi ihmisen
sielun mustaksi se syyti
sairaus ihmisen tappoi

ja kun herään unesta
teen sen uudestaan
ja tiedän taas lisää
miten ihminen menetti elämänsä
Isoveljen silmien edessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot