Nyt liikkumatta

Runoilija Lamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei koskaan mitään, josta ei voisi kiittää.

Kiitos kaikille runojeni lukemisesta ja piristävistä arvosteluista!
Niitä on aina ihana lukea, joten palautetta olisi kiva saada jatkossakin. ^^
 

Älä räpiköi
Kyllä nämä tunteeni
sinua kantavat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, tosi. Suuria sanoja suuresta tunteesta!

Nää sun runot (ei ainoastaan tämä), antaa kuvan jotenkin sellasesta laajasta elämänkokemuksesta, ja siksi yllätyinkin, että olet kuitenkin viisi vuotta itseäni nuorempi! Sulla on todella hieno tyyli kirjottaa, pidän!! :)

Ihana ja suloinen :)
Ihastuin tähän.

Ihanan hellämielinen tokaisu <3

Hieno on tekstisi. Lyhyt mutta niin tunteikas :)

uah, miten iso sanoma on kutistettu pieneen ja tehokkaaseen muotoon! Nam.
Kerkesin luulla jo haikuksi(?), mutta viimeisen säkeen tavumäärä mättäs. Mutta ei tietyistä raameista yli loikkaaminen vähennä ihastuttavuutta tässä lainkaan!

matkit mua ja mun ajatuksii i'm so disappointed in you

 

Käyttäjän kaikki runot