Pala taivasta

Runoilija Lamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei koskaan mitään, josta ei voisi kiittää.

Kiitos kaikille runojeni lukemisesta ja piristävistä arvosteluista!
Niitä on aina ihana lukea, joten palautetta olisi kiva saada jatkossakin. ^^
 

Joko MTV:n kahden tähden romanttisen komedian loppuspektaakkeli,
tai lähes sydämen muotoon vierähtäneet korvatulpat yöhyllyllä
Ehkä joku väärään numeroon soitettu puhelu, joka aloitetaan sanoilla: "Huomenta, rakas Birgitte"

Jopa Sydänliiton logo kermapurkin kyljessä
on muistutus siitä syntyvästä jännityksestä,
kun puhut lauseilla, aivastat ja virnistät
juuri oikeassa järjestyksessä

varpaat menevät kippuralle

Kyllin naiivi ja riippuvainen en ole väittämään, että olisit absoluuttinen autuus päälläni, tähdet ylläni
Mutta silti tarpeeksi heittäytynyt ja kahjo tunnustaakseni sateesi otsallani

Et ole minulle taivas

vaan se pala minun taivastani,
joka myrskyn silmässä heijastaa hopeaa pilvien reunoihin
ja saa minut rakastamaan koko kokonaisuutta

minä olen tänään 1000 palan muotokuvapalapeli koottuna

ja sinä viimeinen osa,
joka antoi Mona Lisalle salaperäisen hymyn.

Selite: 
~
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah, mikä lukunautinto! Kiitos :)

Vau!
Ihania vertauskuvia ja voimakasta lyriikkaa. Ehdottomasti yksi suosikkirunoistani täällä!

 

Käyttäjän kaikki runot