Älä myy sydäntäsi, ennen kuin olet kaatanut villimiehen

Runoilija Lamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei koskaan mitään, josta ei voisi kiittää.

Kiitos kaikille runojeni lukemisesta ja piristävistä arvosteluista!
Niitä on aina ihana lukea, joten palautetta olisi kiva saada jatkossakin. ^^
 

Leopardin värinen viidakkolehti,
jonka alla Tarzan vaihtaa lannevaatettaan
öljyisenä kuin tuhma oliivi

Sateen timantit silmissään,
tämä keijukainen istuu piilossa toiveikkaana
sääri pikkuisen näkyvillä

"Hohhoijaa,
Turhaa sekin!"

Jos haluaisi saada tuon roikaleen itselleen,
pitäisi kai olla Jane

tai joku apina.

Selite: 
...luovutan.
Kategoria: 
 

Kommentit

matkit mua ja mun ajatuksii i'm so disappointed in you

tai marakatti, aa-aaa.

Taidan ymmärtää, mistä tähän inspis tuli ja voin vannoa, ettet kauaa joudu odottamaan, sillä DVD-levy odottaa kiihkolla päästä katsotuksi.

Sateen timantit<3

 

Käyttäjän kaikki runot