Muistot

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 

Säilytän muistoni susta,
mun muistot ikuistan,
kirjotan ja sust täst runost sit muistan.
Ja vaik ei enää ehkä koskaa nähäkkää, mä lupaan
sait mun sydämestäni palan mukaan.
Ja mä oon aina mukana siel mis sä kuljet
kynttilän valos vieres silmät suljen
näin unta meistä kahest istumas rannal
luvattii ettei mikään pääse meidän kahden väliin
Sit seurusteltii, ensisuudelma treffeil
tunsin rakkautta, ei se voinu muuta olla
alettii olee enemmän kahde, sun seuras nautin olla
sun hymy, sun silmät, kauniit ku säteet auringolla
rakastin sua entist enemmän jokane hetki
sun piti lähtee, vaik kanssas halusin olla
Muistelen vieläkin rakas, hei rakas, palaa luokseni takas
joka päivä ja joka ikinen yö
mä ajattelin sua ku se ois mun elämäni työ
jätin kaiken muun ja vain sun kans vietin aikaa
jotain merkityksellist, siin oli pakko olla taikaa
jos vain saisin ajassa takasin
sinun kanssasi lopun ikääni viettäisin
muistelen viel ku rannal penkil istuttii
en ehkä tiedä mitä rakkaus pitää sisällää
mut sua en ole saanut pois mielestäni vieläkää
ehkä jonain päivänä mun onni palaa
jolloin mä tuun sua rutistaa ja halaa
en päästä irti koskaan, mä vain kertoa haluan
rakastan sua enkä tuu hetkeekää katumaa
Vuosii on jo kulunu, mut en päässyt susta yli
tyrin työni, tyrin kaverit
tahdon takas sut mun sylii
Mut et puhu mul enää
Satutin sua sillo pahasti ja rakkautes menetin
alkoholil hukutin, mut koitin pysyy vahvana mut en pystynyt
mä luulin et oltaisi yhessä viel vanhana
ehin jo kuvitella perheen sun kanssa
sinä, minä ja kaks pientä kaunista lasta
oltais oltu varmaa maailman onnellisin perhe
mut sit yhtäkkii suunnitelmat vaihtu
ja viimesin unelmani haihtu
en rukoile usein, mut nyt on kysyttävä
jostain neuvoo, miten selviin, miten pystyn tähän
Kun sut menetin sillo,
itkin pitkää, vaikka paikal et ollut ollenkaa
pahoillani siitä kaikest, en löydä muualta onnea
siksi join yli vuoden
Meni vuosia nyt olen onnellinen, silti sua välillä mietin
En ole unohtanut meitä ja meidän yhteisii hetkii
Pahoillani olen kun sua sillo satutin
Olet mul edelleen rakas vaikka yhdessä ei ollakaan
Silti olen siellä missä ikinä kuljet
Ja rakastan sua edelleen, mutta Rakastan eniten omaa miestäni Sua kohtaa on pienet tunteet, mutta tahdon olla vain ystäväsi
Ja osa sinun elämääsi
Minne ikinä menet niin olen sinun rinnallasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot