aina en voi luoda uutta

Runoilija bf8725e3db8f3771bfd8d6fdae8c8b5f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruskea silmäinen tyttö :)
 

Aina en voi

aina en voi luoda uutta

kokeilla suurta

minä olen pieni

niin pieni että katoan kauas

kuinka jaksaisin

odottaa

tunnit ja päivät

ne luoksesi jäivät

silkkisille lakanoille

huurteiseen ikkunaan

avaan silmät

hengitän pieniä pisaroita elämää

istun pöydän kulmalle

Ja viimein minä kirjoitan

kirjoitan kallionkoloista

aamuruskosta

tuulimyrskyistä

sinun kyynelten läpi minä näin

sinun käsiisi

rakas

minä heikkona jäin

Selite: 
Lauantai aamun mietteitä...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot