Hakaniemen rantaan

Runoilija bf8725e3db8f3771bfd8d6fdae8c8b5f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruskea silmäinen tyttö :)
 

Kesäinen valo
polkypyörät alamäessä
matkalla Hakaniemen rantaan

Johdan pienen hetken
toisessa ajat jo ohi

Soitan kelloa
mutta sehän ei sinua pysäytä!

Hiiteen kypärät
hiukset lentää silmille
vauhti hurmaa varpaatkin

Jätetään pyörät kiskan taa
juostaan rannalle, niin lämpimälle hiekalle

Pyörin ympyrää ja kahdeksikkoa

Naurattaa

Rapeat pilvenreunat katselevat meitä

Olen leija
vaellan korkeuksiin
tulen tupsahtaen alas

Illassa hämärässä kaksi polkypyörää ylämäkeen taluttaa
Illassa hämärässä kaksi sydäntä toisensa jälleen saavuttaa

Selite: 
Hakaniemessä ei varmaan edes ole mitään uimarantaa, mutta eipä se runosuonta haitannut.. Tälläinen kesäinen päivä olisi mukava vaan viettää :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, ja Ihanin tuo loppu, joka toimisi ihan erillisenä runonakin.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot