bussipysäkillä

Runoilija bf8725e3db8f3771bfd8d6fdae8c8b5f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruskea silmäinen tyttö :)
 

Rakas
mihin olet mennyt?
miksi olet poissa?

Minä istun täällä bussipysäkillä
on kesäinen ilta, mutta sydämessäni on ikävä
Näen kaukaa että yksi bussi tulee
se pysähtyy pysäkilleni
kuljettaja rullaa ovet auki ja kysyy
”No tuletkos sisään siitä?”
”En tule” vastaan
”Miksi, tämä on viimeinen bussi keskustaan?”
Katson muualle kun vastaan
”Minä odotan rakastani, kun hän tulee, otamme yhdessä bussin”
Bussikuljettaja naurahtaa epäuskoisesti ja sulkee ovet
Iso auto ajaa pois

Minulla ei ole mitään muuta kuin sinut rakas
olen yksin
olen aina yksin
Rakas vain kanssasi voin olla onnellinen

Sillä ei ole väliä onko kesä vai talvi
päivä vai yö
kylmä tai kuuma
rakas sinun silmissäsi on kaikki

Sata bussia kulkee ohitseni
kyselevät nousenko kyytiin

minä sanon en
sanon aina en

Koska vain kanssasi kulta
voin viimein olla onnellinen

Välimatka rikkoo mieltäni
nakertaa pieniä paloja sydämestäni

mutta silti aina minä täällä istun
yksin
bussipysäkillä annan bussien mennä

Rakkaani ikuisesti minä sinua odotan
että yhdessä
me voimme viimein ottaa bussimatkan
ja olla onnellisia

Selite: 
tapasin hänet bussipysäkillä enkä voi unohtaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot