Sunnuntai

Runoilija Villikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson kelloa, kohta siirryn television ääreen ja alan katsella suosikki ohjelmiani.

Ihanaa kuuma kahvikuppi ja pörröinen kaverini,
nelijalkainen uskollinen ystäväni on seuranani.

Ilta ehtii ja sunnuntai alkaa olla ohitse, huomenna arki ja työt kutsuu.

Mutta yksi asia mieltäni kovasti painaa.
Miksi tuo ensimmäinen lapseni nyt jo aikuinen tytär
ei saa asioitaan järjestykseen.

On kuulemma vain levoton ja sekaisin haluaisin selvittää
hänen ajatuksensa mutta ideani ovat varmaan huonoja kun eivät tule vastaanotetuksi.

Näin menemme päivä kerrallaan ja kyllä kaikki järjestyy aikanaan.

Selite: 
Sunnuntai-illan mietteitä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, suoraa tekstiä! Varmasti kaikki järjestyy!

 

Käyttäjän kaikki runot