Tyttö

Runoilija Villikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuolla hän ylittää katua, tuo tyttö, sama tyttö
joka pienenä ylitti tuon saman kadun
kolmipyöräisellä pyörällään.

Nyt nuori naisen alku kulkee kohti päämääräänsä.
Mutta vielä on edessä niin paljon elämää,
kokemuksen etsintää, rakastumisia ja huoliakin.

Hän kulkee määrätietoisesti, toivottavasti hän pitää
tyylinsä ja muistaa neuot jotka olen hänelle antanut.
Tästä samasta ikkunasta olen hänen kulkuaan niin monesti seurannut.

Selite: 
Oli pakko kirjoittaa hänestä, nuorimmaisesta tyttärestäni. Havahduin niin valtavasti häntä katsoessa ja tajusin että vuodet vierii ja hänestä tulee kovaa vauhtia kaunis nuori nainen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot