Rakkaus

Runoilija Villikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus yhdistää meitä kuin tähtikuviota,
jota kaikki iltaisin ihailee.

Rakkaus on kalastaja, se heittää suurimman verkkonssa,
jolta yksikään ihminen ei pääse pakoon.

Hiili muuttuu timanteiksi, hiekka helmiksi uutena rakkautena ne loistaa.
Mutta murenee helposti hiileksi ja hiekaksi.

Rakkaus on herkkä kuin hämähäkinseitti,
se rikkoutuu kun joku repii sen kahden puunvälistä
ja heittää maahan kuin minkä tahansa roskan.

Selite: 
Tämä on mun käsitys rakkaudesta näitä ajatuksia syntyy tuolla parvekkeella kun välillä muistelen mennyttä aikaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot