Illalla

Runoilija Villikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä heinäkuunilta, ja lämmin tuuli on ainoa
joka poskeani hellästi koskettaa.
Kesän hämärät ja ajatustenvirta, ne miettimään pistää
kohta on ohi pitkä loma tää.

Olen akkujani ladannut, mutta mitään uutta ei elämääni ole tullut. Niin arvasit oikein, odotinhan minä jotain ihanaa.
Nuo varatutmiehet ympärillä hyörii, se ei sovi oikein mun
pirtaan. No, en anna sen nyt pilata tätä kesärauhaa,
haluan viettää tämän loppuloman rentoutua ja vaikka laulaa.

Selite: 
Joopa joo tuo on näitä kun ei ole päätä ei häntää, mutta jotakin ehkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo; hyvät riimit ja olet osannut kuvata hyvin tunteitasi ja luontoa:-) sit löysin paljon itseäni siitä..minäkin odotan jotain ihanaa!

Oikein hyvää syntymäpäivää samanikäiselle ja jatka samaan tyyliin!!!

Tää oli tosi kaunis runo. Jotenkin kuvasti mua ja anto jollain tavalla toivoa. Tää on yks hienoimmist runoist mitä oon lukenu.

 

Käyttäjän kaikki runot