Antaisit jo olla

Runoilija Rock-Lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nainen erilainen...Paljon nähnyt, liikaa kokenut.. Joskus ennenkin tänne kirjoitellut, mutta piitkään tauon pitänyt..
 

Näin sut taas eilen..
Tulit viereeni,tartuit käteeni.
Juteltiin,naurettiin,hymyiltiin-
nautittiin.
Mutta taas sinä teit sen-
Katosit pois ja jätit minut-
YKSIN..

Tuska repii ja raastaa,
ei armoa minulle anna..

Mikset voi antaa minun olla??

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot