Toisillensa Tarkoitetut

Runoilija Rock-Lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nainen erilainen...Paljon nähnyt, liikaa kokenut.. Joskus ennenkin tänne kirjoitellut, mutta piitkään tauon pitänyt..
 

Kaipaus..On niin ikävä sinua.
Siitä on jo aikaa,kun sait rakastaa minua.
Rakastit-Halusit,
Teit hulluksi-vihasit.

Tänään sinut taas näin;Tukka pystyssä kävelit minua päin.
Katseesi poltti,ihosi viilsi-
Kaikki Sinussa kertoi-haluat syliini.

Miten rakkaus muuttui vihaksi?
Intohimo inhoksi?

Etkö periksi kohtalolle voi antaa?
Sylissäs saisit mua taas kantaa..
Minä rakastaisin Sinua vieläkin,
elämäni loppuun-luulisin.

Korkeampi voima meidät yhdisti-
Miksi ihminen niin julma meidät eroitti,
toisistamme vieroitti?
Toisillensa tarkoitetut..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon tunnetta tässä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot