Miksi

Runoilija Rock-Lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nainen erilainen...Paljon nähnyt, liikaa kokenut.. Joskus ennenkin tänne kirjoitellut, mutta piitkään tauon pitänyt..
 

MIksi ihmiselle annetaan lupa rakastaa?
Miksi- jos se aiotaan pois ottaa?

Rakastuin sinuun,ilman lupaa tietenkin.
Ja aivan ilman syytä, kertomatta mitään
sinä lähdit pois-käänsit selkäsi,
ja minä olen taas niin yksin.

Älä enää koskaan sano,että rakastat-
Joku toinen ei ehkä ole niin vahva,kuin minä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot