Rakkain

Runoilija Rock-Lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nainen erilainen...Paljon nähnyt, liikaa kokenut.. Joskus ennenkin tänne kirjoitellut, mutta piitkään tauon pitänyt..
 

Jos vaan tietäisit,kuinka sinua kaipaan..
On kylmää ja pimeää-
sielu täynnä tuskaa ja ikävää.

Olet toki lähellä ja vain hetken poissa-
mutta joka minuutti on liikaa,
joka tunti ilman sinua piinaa..

Tahtoisin vain päästä luoksesi,
siinä on minun paikkani-
Olet minun...Rakkaimpani!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän voi sanoa, kuin

♥-runo, kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot