rakkaus korjaa

Runoilija jeminella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kirjoitellut pöytälaatikkoon runoja vuosien ajan. nyt haluan vain saada ne esille.
 

Sinä minulle sielusi lupasit
ja minä vain epäilen.
Kunpa joskus kuitenkin uskoisit,
rakkautta vain pelkään.

Kerran särkyneen sydämen
palaset ovat hukkuneet.
Minne? Sitä tiedä en,
etsiä vain voin, rikkoutuneen.

Tiedän, rakkaus minut korjaa
ja eheyttää,
takaisin tähän maailmaan,
onneen, ikuiseen.

Tiedän on olemassa onni,
vain voittaa täytyy katkeruus.
Voimaa vihasta,
vaikka välillä se sattunee.

Palaset täytyy löytää itsestäni,
mut hiljaa, aikaillen.
Yhtäkkiä en voi muuttaa,
pelkoja voimaksein.

Tarvin sua, omakseni,
sitä tukea ja hellyyttä!
Voimaa kumpuaa,
rakkaudesta.

Mua jos rakastat,
mä kaikkeni sielullesi annan.
Oman sieluni
voimaksi, sinunkin annan

Selite: 
Voiko rakkaus eheyttää? Voiko onni olla ikuista?
Kategoria: 
 

Kommentit

Onni on ikuista, muusta en tiedä..aivan ihana on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot