Nimetön

Runoilija jeminella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kirjoitellut pöytälaatikkoon runoja vuosien ajan. nyt haluan vain saada ne esille.
 

hei. se olinkin minä, joka nauroi.
tältäkö se tuntui?

Se tärisytää ja kutittaa,
väreitä selkää pitkin.

Mistä tuo voima tuli?
auringosta,
valosta,
ilosta,
vai itketyistä itkuista?
vai anteeksiannosta,
vai armosta itselle?

hei. se olinkin minä, joka nauroi.

Selite: 
runo syntyi, kun huomasin, että olen taas iloinen..
Kategoria: 
 

Kommentit

Nauru ja ilo ansaitsevat runonsa. Lisää tuota voimaa sinulle!

Hyvä suunta ja iloinen huomio. Toivottavasti olotila jatkuu. Hyvää syntymäpäivää:)

 

Käyttäjän kaikki runot