Linnut

Runoilija jeminella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kirjoitellut pöytälaatikkoon runoja vuosien ajan. nyt haluan vain saada ne esille.
 

Huomasin tänään, että linnut laulavat.
Ne eivät olekaan kuolleet.

Ne vain nukkuivat talven kylmyyttä.

Se kuuluu niiden elämään;
herätä vasta keväällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaiset päivät ovat eheyttäviä! Ihanan positiivinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot