nyt

Runoilija jeminella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kirjoitellut pöytälaatikkoon runoja vuosien ajan. nyt haluan vain saada ne esille.
 

nyt on tässä.
hetkessä.
ei eilisessä
ei huomisessa.
ei menneisyydessä.
ei tulevaisuudessa.

tässä on juuri nyt.
muista nyt!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt on elää juuri tässä hetkessä.
Onnellista syntymäpävää.

Nyt juuri on oikea aika, olet oikeassa ja Oikein Hyvää Syntymäpäivää sinulle!!

Nyt sinulle Hyvää syntymäpäivää!

Nyt on elää juuri tässä hetkessä.
Onnellista syntymäpävää.

Nyt juuri on oikea aika, olet oikeassa ja Oikein Hyvää Syntymäpäivää sinulle!!

Nyt sinulle Hyvää syntymäpäivää!

Nyt on elää juuri tässä hetkessä.
Onnellista syntymäpävää.

Nyt juuri on oikea aika, olet oikeassa ja Oikein Hyvää Syntymäpäivää sinulle!!

Nyt sinulle Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot