voimaton

Runoilija karhukainen

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmät ei pysy auki.
Ajatukset karkaa, jos niitä on..
Olo on täysin voimaton.
Ruoskin itseni päivän mittaan.
Lyön kunnes voimat loppuu.
Illalla kömmin viileään tyhjään sänkyyn ja painan pääni tyynyyn.
Ikävä ei ehdi muhun koskemaan
kun pakenen sitä toiseen maailmaan.

Selite: 
Hyvä taktiikka..jos ei tahdo murehtia. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot