Nimetön

Runoilija karhukainen

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskalsin tuntea.
Antaa kalleimman aarteeni.
Päästin ohi kaikkien ansojen.
Yli muurien.
Läpi pimeyden.
Poikki salaisuuksien hautausmaan.
Alta unelmien pilvien.

Tahdoit kaivaa hautoja, maa oli liian kivinen.
Väsymyksestä heikkona makasit selälläsi.
Katselit taivaalle,puhalsit pilvet pois taivaanrantaan.
Kävelit portista ulos, ja kun katsoit taaksesi.
Pelkkää piikilankaa.
Orjantappuraa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot