Vaihtopäivä

Runoilija karhukainen

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auttoiko sinua salvequick?
Paraniko haava? Helpottiko olo?
Lopulta irtosi myös laastaripolo.

Aloitko siihen jo tottumaan?
Pitkään jätit ihollesi roikkumaan.
Nypit.
Närpit.
Et silti irti repinyt.
Ennen kuin uusia olit hivellyt.
Sittenkin vielä kiinni painelit...

Vaan ei se enää tarttunut.
Oli jo liima kuivanut.

Salvequickit on kertakäyttökamaa.
Uudestaan et koskaan niiden sisintä avaa.
Turhaan enään kädessäs pitelet.
Heitä roskiin.
Muistele kun uutta liimailet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Useimmat haavat paranevat parhaiten ilman laastaria... :)
Kiva runo.

(...näin kommentoi sairaanhoitaja )

Hyvää syntymäpäivää :*
Toivottavasti ehjä olet vielä...

Olen samalla linjalla, kuin niiu... haava paranee paremmin ilman laastaria..tämä runosi sisältää syvällisyyttä muullakin tapaa.
Hyvää syntymäpäivää!!

 

Käyttäjän kaikki runot