Nimetön

Runoilija karhukainen

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen iltaisin kun kuljet ohi pienten puutarhojen.
Hiekanjyvät rapsahtelevat pienten kenkiesi alla.
Säihkysilmäsi iloitsevat nähtyään vauhdin kissantassujen.
Kädessäsi on kankainen ostoskassi johon löysit tarjous basilika-tomaattikastiketta.
Selässäsi painava reppu.
Ennen minä kannoin sen.

Selite: 
Joskus miettii asioita joihin rakastui..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellästä runostasi kuvastuu läheisyys ja toisesta huolehtiminen.

Vähäeleisen Suuresti vaikuttava runo.

Todella Hieno melankolisuudessaan.

ihana, arkinen ja samalla arjen yläpuolella oleva runo. Hieno! :)

voih,
miten suloista
ja huomaavaista
yhdessä tallustelua~
kiits*

 

Käyttäjän kaikki runot