Kahvitaivas

Runoilija Kamikainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minussa on elämä ja kuolema. Elän rakkaudesta ja saan voimaa pimeydestä. Kirjoitan paljon omista tunteistani ja tuntemuksistani. Lopputulos ei aina kuitenkaan vastaa alkuperäistä ajatusta.
 

Kupillinen kuumaa unelmaa
avaat silmäni aamuisin

sukellan tummiin syvyyksiin
ratsastan valkealla vaahdolla

huuhtoudun raukeana rannallesi
olet minussa

haluan sinut!

Selite: 
Tämä on outo. Ajatus lähti siitä, että en voi itse juoda kahvia. Kaivata sellaista mitä ei voi saada tai ainakaan se ei ole hyväksi minulle. Jotain muutakin tähän pääsi kyllä livahtamaan ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Aamukahveista mentiin tosin lujaa päiväkahveille ja nekin varmaan joiltakin väärään kurkkuun mutta heino silti. Se just runoissa on hauskaa kun alussa ei aina tiedä missä loppu on :)
Ja kiitos komentista. Kirjoittelin eilen runoja saaressa merimaisemassa. Pitää alkaa useammin kirjoittamaan ulkona. Se on niin helppoa.

Upea runo. Mieletön sekoitus intohimoa - ja sen kohteita. Jäin koukkuun tähän.

Hmmm...mielenkiintoinen runo:-))))))))
Tästä jää vahva kahvin ja erotiikan maku suuhun...pidin:-)))

Upeasti muotoiltua aaltoilua rakkauden vaahtopäissä. Voimakkaan vahva tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot