rip

Runoilija StonedLove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dshgk
 

Olet poissa et täällä enää,
olet paikassa josta muut tiedä ei,
olet siellä minne jumala sinut vei,
olet jossain kaukan minusta.

Toivon vaan että vielä tavataan
ja vanhoja muistellaan.
Oltiin kavereita, mut kaikki on poissa hetkessä.

Et enään tuu takas,
et tuu enää rukoilusta herään.

Oltiin kavereita ja kasvettiin yhdessä.
tahdon sut takaisin vaikka menettäisin
oman henkeni.

kelaisin aikaa takaisin ja sut käsivarsilleni ottaisin

Miten ikinä voin sua kaikesta kiittää
harmi että sait olla täällä vaan niin vähän aikan,
sua ikuisesti tuun mä aina kaipaan..

Selite: 
Rest In Peace Honey
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin surullista :<

 

Käyttäjän kaikki runot