Rakastan

Runoilija StonedLove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dshgk
 

Äänesi on kuin hellä tuuli.
Aatteesi rauhan huolettomat,
olet tyyni kuin järven pinta.
Olet minulle kaikki kaikessa,
en voisi jättää sinua.
Mennettäisin mailman ihanuuden ja rakkauden,
kaikki kuolisi ilman sinua, olet niin ihana.

Selite: 
Omalle kullalle tein :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot