perhonen

Runoilija StonedLove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

dshgk
 

kevyt kuin tuuli
kaunis kuin rakkauden hehku
leijaa ilmassa
sielua hivelee siivillään
iloa tuo
se sinun onnensi tuoja
on
perhonen rakkauden
se aarteeksi luoksesi liihoittelee

Selite: 
juups
Kategoria: 
 

Kommentit

Lempeää & lämmintä. Tuli mieleen ihanan lämmin kesäilta jossain rannalla ( eli joku rakkaustarina-idylli :> )
Rakkaus rinnastettu hienosti aarteeseen.
Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot