Elämäni rakkaus

Runoilija Isayah

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Turhanpäiväinen toimittaja turusta.
 

Hänelle se on vain ääni
Mutta minulle kuin enkelten laulua
Näinä hetkinä näen hänet loisteessa,
hohdokkaana, sen hymyn ja ne silmät... ainoana.
En näe muuta. En tiedä kuka ympärilläni puhuu tai liikkuu...
Ajattelen sinua aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot