Itsestäänselvyys horjuu

Runoilija Isayah

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Turhanpäiväinen toimittaja turusta.
 

Yksi ainoa ajatus
Ja se olet sinä
Se oletkin sinä
Et heti ensimmäisen haukotuksen jälkeen
Etkä heti viimeisen hyvän yön toivotuksen
Olet se yksi ainoa ajatus
Kun tuntuu että on pakko hymyillä
On yritettävä
Otettava askel
Eteenpäin pyrittävä
Tahtomattani en salli ajatusten leikkiä ja odottaa sinua
Pääni lahoaa, mieli murenee, tajunta sumenee... Tekee vain mieli huutaa sitä nimee! Niin että kaikki kuulee ja kohdekin tietää, ymmärtää että odotus tekee kipeää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot