Pelkkää parodiaa

Runoilija Isayah

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Turhanpäiväinen toimittaja turusta.
 

En tunne surua vaan katkeraa iloa
Silmittömän haikeana nielaisen
Kuin osa minusta olisi pudonnut matkan varrella
Haihduin jättämättä jälkeäni
Tyhjyys täyttää mieltä
Tässäkö tämä nyt sitten oli?
Mikä oli opetus?

Tämä vallaton tyhjyys ja sen ympyröimä maailma... mielentila
Tämä on vain ohimenevä mielentila

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot