Tunti tolkulla ajatuksilta turpaan

Runoilija Isayah

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Turhanpäiväinen toimittaja turusta.
 

Tunnoton ja onneton
Ja kylmä tuuli käy ihon lävitse
Merkityksetön katse
Ja edes ei kahta sanaa sanotuksi saa
Vaivalla vaivattu tarina lopahtaa
Matkalla maastaan
En unohda sinua koskaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot