rakas?

Runoilija Haaveilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ohikiitäviä hetkiä, kuvia, ihmisiä
 

annoit meidän kulkea ylpeyden tietä
mutta minä olen herkkä

suljen oveni yöksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyesti...kaunis <3... suosikkeihin.....

Tässä oli jotain kristallin kirkasta, särkyvää.
Pidin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot