sinä vai minä

Runoilija Haaveilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ohikiitäviä hetkiä, kuvia, ihmisiä
 

olet liian väsynyt miettimään
ajatukset eivät kulje
laitat kengät vääriin jalkoihin
mutta kuka sinua opettaisi ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot