Onko

Runoilija PPPaula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen tällainen. 
Kaikkine tunteineni juuri näiden runojen kaltainen:
Ruma
Kaunis
Säälittävä
Ylpeä
Armollinen 
Armoton. 

Tervetuloa matkalle minun pääni sisälle. 
 
Onko sinunkin olosi tyhjä
Onko päiväsi väkisin täytetty
Kaikella sellaisella mikä on turhaa 

Onko sinun ikävälläsi määrä
Onko sillä nimi
Onko sinulla edes ikävä 

Onko
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti jokaisen elämässä on paljon hyvää, myös romantiikkaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot