Jos on niin

Runoilija PPPaula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen tällainen. 
Kaikkine tunteineni juuri näiden runojen kaltainen:
Ruma
Kaunis
Säälittävä
Ylpeä
Armollinen 
Armoton. 

Tervetuloa matkalle minun pääni sisälle. 
 
Jos on niin
Että meidän tarinamme
Oli tällainen 
Kaunis ja lyhyt
Intohimoinen ja tulenpalava
Ja täynnä rakkautta

Minä otan sen vastaan
Tervehdin sitä kuin vanhaa ystävää
Muistelen sitä hymyillen
Koska se antoi minulle enemmän
Kuin otti pois

Mutta jos on niin
Että loppu ei olekaan tässä
Että ajan tulee kulua 
Päätyäkseen oikeaan hetkeen

Minä annan sen kulua
Ja sinä hetkenä seison
Risteyksessä valmiina 
Kerro vain milloin
Ja sylini on auki
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tilanteeseen tyytyväinen kirjoittaja
Kunpa tosiaan kaikki voisivat halata, toivottavasti joskus vielä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot