Sinut

Runoilija PPPaula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen tällainen. 
Kaikkine tunteineni juuri näiden runojen kaltainen:
Ruma
Kaunis
Säälittävä
Ylpeä
Armollinen 
Armoton. 

Tervetuloa matkalle minun pääni sisälle. 
 
Ei se ole sinun syysi
Että olen kesken

Annathan anteeksi 
Kun kuohuin yli äyräiden

En vaan tunnu tietävän
Juuri mistään mitään 

Paitsi että sinut 
Minä edelleen haluan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä on aina olla edes yhdestä asiasta varma elämässä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot