Päätäthän selvitä

Runoilija charlotta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei, mä kirjoitin tän sulle vaikket tajua yhtään mitään runoista. Oon laittanut tänne vaan muutaman runon, omia lemppareita ja pari vanhempaa, joista tykkään kyllä myöskin. Harhakuvassa mulla on paaaljon enemmän tekstejä, käykääpä siellä siis jos kiinnostuitte! :)
 

Minä tiedän, että mietit usein miksi juuri sinä.

Silti Aurinko kannusti sinua eilen rakastumaan kesään
ja sinä vain noudatit ohjekirjaa

Emmehän muista enää kiveä sydämmillämme?

Mutta tiedän,
syksyllä et enää herää kahdeksalta aamulenkille
Et enää verkota parvekettasi suojaksi kissoillesi

Olet niin kurkkuasi myöten täynnä
kauppojen uusia muotineuleita ja tiimarin jouluvalikoimaa

Haluaisimme silti tyhjentää koko kaupan

Elämä tuntuu arvottomalta,
onhan kylmä ja maa lumeton

Silti tähdet kannustavat sinua eteenpäin.
Mikset näe kuinka kauniita ne ovatkaan?

Kenties talvella olet jo se henkilö,
joksi lupasit olla muuttumatta
Olet vihainen, olet elämälle katkera

Vakoilemme sinua,
kun kelaat filmiäsi alusta loppuun.
Sinä rikot sen

Minä tiedän,
maailma on niin ruma eivätkä villasukat enää lämmitä

Me molemmat vihaamme sitä,
koska kadut ovat valaistuneina niin kauniita,
uudet nilkkurit jalassa
taivaalla pakkasen tuntua ja violettia taivasta

Minä tiedän.
Mietit usein miksi juuri sinä

Selite: 
Omistettu siskolle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot