Syypäitä

Runoilija charlotta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei, mä kirjoitin tän sulle vaikket tajua yhtään mitään runoista. Oon laittanut tänne vaan muutaman runon, omia lemppareita ja pari vanhempaa, joista tykkään kyllä myöskin. Harhakuvassa mulla on paaaljon enemmän tekstejä, käykääpä siellä siis jos kiinnostuitte! :)
 

Unohdin hakea siskon päiväkodista
kokis jäi pöydälle
en sulkenut korkkia

hiukset jäi taas ihan kakkaroille
en ehtinyt suoristaa ja
nukuin pommiin

tänään taas jotain nopeaa syötävää
en ehdi nyt laittaa mitään terveellistä
lämmitetään sitä eilistä
elämä maistuu hyvältä

vaikka bussikuski toista väittikin
myöhästyessään
ja ajaessaan
pienen pienen
kolarin

ja jotkut vielä sanovat
että kaikki elämä loppuu huomenna
tai viimeistään torstaina

eikä se kuole koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot