Aita ja omenapuu

Runoilija Juulia Salo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2018 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsänneito, kotikissa, kiertolainen. Kiitos, jos jätät jäljen vierailustasi!
 

Luojani,

On kissa ja talo
aita ja omenapuu
kahvipannu ja
posliinikupitkin

Enää pyytäisin yhtä

En minä muuten,
mutta

jos lakanoita vetämään lauantaisin

ja puutarhakeinuun kiikkumaan

Saunassa pesisin
siltä selän

osaan kyllä
perunat keittää

Ei paleltaisi öisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, herkkä toive, ja runo on hyvä.

Maanläheinen herkkä on runosi.
Hyvää syntymäpäivää
sinulle.

Ei tähän enää osaa muuta sanoa, runosi kertoi jo niin paljon :) Elämän kauneus runossasi vailla sitä täyteläisempää makua, upea!

Kaunis rakkauden kaipauksellinen on runorukouksesi... Kyllä tällaisen soisi kuuluvan

ihanan koskettava, maanläheinen

Runolliset mielipiteet sovitettu
hyvln kaipaus mielellä kiitos
laitan suosikkeihin

"Paljon en tarvitsisi" ~ajatuksella aivan hulvattoman ihana runo :)

Oih, miten Ihastuttava runo.

Hykerryttävä !

...runoaarteistoni helmiin.

Upea runo, loistavasti rakennettu.

Yksi puuttuu ja idylli olisi valmis.
Niin hykerryttävän ihana runosi saa hymyillen
toivomaan, että toiveesi toteutuisi ;=)

Voi miten herttainen!

Hieno toivomuksellinen on runosi.
niin luulisi yksinäisyyttä potevaksi.

Vaatimattomuus kaunistaa runosikin.
Onnellista syntymäpäivää!

Toiveesi toteen käyköön syntymäpäivänäsi: ONNEA :)

Toteutuneiden toiveiden lämpöistä synttäriä, täältäkin.

Suloisen herttainen, toivoisi sen toteutuvan.

Todella upea runo tämä Hyvää syntymäpäivää.

pyyntösi kuullaan
kivasti laadittu

Hyvää Syntymäpäivää!!!

Heh! Tästä mie kyllä tykkään kuten höppänä talkkunasta. Olen ollut aviossa 48 vuotta semmosen ihanan naisen kanssa.

Hän on semmonen punaisen heran ja mutin keittäjä
 

Käyttäjän kaikki runot