Yksinäiselle, kaksinaiselle

Runoilija Juulia Salo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2018 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsänneito, kotikissa, kiertolainen. Kiitos, jos jätät jäljen vierailustasi!
 

Sinä sanoit

”Kaunis”

Ja minä tulin luoksesi uudestaan
ruohotietä
lyhtyjen alla

väristen
janoisena

Mutta joku olikin

juonut lasistani


Minä en käytä
tuota huulipunaa



Tyynyllä oli kultainen kiehkura

Kaiketi kaipasitkin
vain jotakuta

piirtämään kuvioita hienosokeriin
nojaamaan leukaa kämmeniin

silmiä sinun silmiisi

Hetken

– sen ainoan yksinäisen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea ja kaunis runo! :)

pysäyttävä,hyvin tulkittu

Kauniin rehellinen runo

Uskomattoman upea!
Tämä tuntuu sydänalassa, koskettaa jokaisella säkeellään lukijaa, eikä taatusti jätä kylmäksi!

jos runossa voi olla herkkää tunnetta kuin valtavaa painetta ohuessa lasiesineessä, tässä sitä on. uskomaton lukukokemus, ensimmäinen kylmiä väreitä aiheuttanut runo. vaikkei kieli ja runon muoto, eikä oikeastaan mikään ole perinteisen ammattimaista tai "laadukasta", se on, no, täydellinen runo. toistan vielä: uskomatonta. ole ylpeä itsestäs.

wau. vahva, surullinen, UPEA. osaat kirjoittaa todella hyvin. wau.

Sanaton...kertakaikkisen kaunis runo selvine vihjeineen.

Silmäilin muitakin runojasi kuin nämä, joihin kommentoin. Tämä erottui joukosta - ei pelkästään pituudeltaan, vaan myös tarinoivalta otteeltaan.

Runon kertomuksen selvittämiseksi on tässä annettu enemmän vihjeitä kuin muissa, toisaalta tässä se on pirstaleisempana kuin muissa. Juuri näistä syistä pidän tästä niin paljon - se tulkinnanvapaus yhdistettynä kiehtoviin johtolankoihin.

"silmiä sinun silmiisi"
Alkusoinnut ja ajatus tuon takana, oi, hetkeen en ole tällaista elämystä mistään runon säkeestä saanut.

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot