Nähdäänhän pian?

Runoilija juuso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelehan mitä mulla on sanottavaa,
ei yksin oo helppo taivaltaa.
Ei olis ketään jota halata,
ei ketään jota suudella.
Ketään johon huomion kiinnittäis,
ketään joka välittäis.

Mutta tuo on kaikki jäänyt taa,
mulla on sut, se on mahtavaa.
Mä susta tykkään niin paljon,
ettei mitkään sanat riitä,
nää runot syntyy siitä.
Susta kamalasti välitän,
pian sinut näenhän?

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
juuso Nähdäänhän pian? 11.6.2008 0 Runo
juuso Punainen tupa ja perunamaa 11.6.2008 0 Runo
juuso Nimetön 26.5.2008 0 Runo
juuso Nimetön 24.11.2007 1 Runo
juuso Nimetön 16.8.2007 2 Runo
juuso Nimetön 16.8.2007 3 Runo
juuso Nimetön 16.8.2007 1 Runo
juuso Nimetön 12.8.2007 0 Runo
juuso Nimetön 11.8.2007 0 Runo
juuso Pelottaa 10.8.2007 0 Runo