Nimetön

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin kahleissa elämän
sen suurten vaatimusten
Arvaavatkohan ne
kuinka vaativia ovat

Tietävätkö
kuinka siitä vapautuu
kuinka onnellinen on
vapaana ja ihmeellisenä

Minä tiedän
Tulin, näin ja voitin
niin sanoi joku joskus
ja minä sanon nyt

Tärkeää on rakastaa itseään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah, kunpa kaikki muistaisivat tämän...

 

Käyttäjän kaikki runot