Arvokkainta maailmassa

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin kuin aurinko joka ilta laskee taivaanrantaan,
niin kuin jokainen kaunis kesä päättyy syksyyn,
niin kuin kaunis ilma aikanaan synkkenee,
myös elämämmekin täällä joskus päättyy.

Vain pienen hetken,
siltä se ainakin tuntuu,
sen hetken kuljin kanssasi.
Ja siitä minä olen onnellinen.

Sinä olit kauneinta mitä minulla oli,
rakkainta ja suloisinta.
Sinua parempaa en voi saada,
olit minulle tärkeä, niin arvokas.

Vaikka kuljet nyt vihreämmillä niityillä,
kauniimmissa metsissä,
puhtaampien jokien varsilla,
en siltikään unohda sinua.

Sillä sinä olit erityinen,
tähti elämässäni.
Arvokkaampi kuin kilo timantteja,
arvokkaampi kuin mikään muu maailmassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot