Nimetön

Runoilija millimolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerron sinulle kuinka kadota täydellisesti, hei pieni!

 

Kun löydät jotain parempaa
kuin kiihkoasta takovan hengityksen
vedä minut mukaasi
kuljeta vapaasti.
Todista pois.

En nimittäin
helpolla usko,
olevan mitään
sitä kuumempaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot