Nimetön

Runoilija millimolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerron sinulle kuinka kadota täydellisesti, hei pieni!

 

Minä olen istunut
ihan siinä
kuunnellut hengitystäsi
antanut aikaa

Sinusta on vaikea sanoa
mitään raskasta
vaikka ajatuksesi
usein upottavatkin

Minä olen haastanut
liikaa ja nauranut
paljon

Toivon että tajuat
kuinka kevyesti
elämän voisi ottaa
ja kuinka raskaasti
sinä sen teet.

Selite: 
marraskuussa 2012
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot