Nimetön

Runoilija millimolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerron sinulle kuinka kadota täydellisesti, hei pieni!

 

Sinussa on aamunkajo
sen varhaisin muisto
harakanvarpaat ja
mustarastaan sävel

sinussa on
merkit menneestä


olet avannut ja sulkenut
ikkunoita, ovia
nauranut varmasti
itkenyt ehkä enemmän

sinussa on niin paljon varmuutta
rauhaa
että
kajokin siinä kalpenee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on kaunis!

Kaunis runo.

Kaunista, hienosti sointuvaa tekstiä. Lumoavaa kerrontaa. :)
 

Käyttäjän kaikki runot