Nimetön

Runoilija millimolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerron sinulle kuinka kadota täydellisesti, hei pieni!

 

Aina joku on
bussissa
töissä
nukkumassa

Aina joku jossain

minä vain tässä
se pitäisi
ymmärtää
vain tässä

Aina joku jossain
mutta parempi on tässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

miekii aina siin miss oon, hyvä olla niin

 

Käyttäjän kaikki runot