Aamuöiden haiku

Runoilija ignoramus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 0:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.10.1992

väsynyt koinsyömä räsynukke
 

Prinsessa pieni valvoo vaan,

odottaen omaa soturiaan.

Joka uneen hänet saisi,

uneen syvään lohduttaisi.

Taistelisi henkeen, vereen,

veisi unten pintaveteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot