Sirpaleiden Perhonen

Runoilija ignoramus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 0:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.10.1992

väsynyt koinsyömä räsynukke
 

pieni perhonen
jäätyneillä siivillään
tipahti routaiseen maahan
särkyen sirpaleihin tuhansiin

pieni tyttö
routaisella kamaralla asteli
satuttaen paljaat jalkansa
sirpaleisiin, noihin tuhansiin

pienet kätösensä kurkotti
sirpaleisiin tuhansiin
viiltäen
satuttaen

punaisina verestä
kätösensä kohotti
valossa kuun katseli
hymyillen

routaiseen maahan upotti
verensä routaan liitti

kasvot pyöreät hehkuivat
silmät mustiksi muuttuivat

sirpaleiksi hajosi
maahan alas vajosi
muistaen perhosen pienen

paholaisen lähetin

Selite: 
Juuh..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

RAKASTAN!
♥♥♥

Todella upea:)

tää on todella kaunis, pidän kovasti : ) herkkä ja kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot